O nama

  CORVITO d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana 2014. godine, sa sjedištem u Strmcu Samoborskom (Sveta Nedelja), udaljena 1,5 km od prometnog čvora Sveta Nedelja-Samobor na auto cesti Zagreb-Bregana.

  Od samog početka pa sve do danas, bilježimo konstantni rast broja zadovoljnih klijenata i novih narudžbi. Veći dio prihoda, koji iz godine u godinu rastu, konstantno ulažemo u nabavu kvalitetne opreme i novih strojeva, a posebno ulažemo u unaprijeđenje kvalitete usluge i proizvoda te brigu oko svakog pojedinog klijenta.

  2015. godine u ponudi usluga uvodimo kompletno oblaganje i opremanje lakih dostavnih vozila i furgona najznačajnijih svjetskih proizvođača dostavnih vozila Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen.

  Zahvaljujući 15-godišnjem iskustvu direktora/vlasnika u prodaji gospodarskih vozila (Fiat, Iveco, Mercedes-Benz) te višegodišnjem iskustvu u dizajnu interijera i izradi kvalitetnog namještaja po mjeri, tvrtka se u vrlo kratkom roku usmjerila isključivo na oblaganje i opremanje lakih dostavnih vozila te je upravo taj segment poslovanja postao osnovna djelatnost tvrtke.

  Trenutno raspolažemo zatvorenim klimatiziranim radioničkim prostorom za izradu ploča i pripremu montaže površine 100 m2, natkrivenim vanjskim prostorom za montažu površine 50 m2 i ograđenim parkirališnim prostorom s video nadzorom za smještaj 5-6 većih kombi vozila. U našem prostoru smo u mogućnosti obložiti do 30 komada vozila mjesečno, a u slučaju veće i pravovremene narudžbe (flotna vozila) i više.

  Sva potrebna strojna obrada ploča kojima oblažemo vozila, izvodi se u radionici, glodanjem suvremenim glodalicama i ostalim potrebnim alatima ili u slučaju većeg broja istovjetnih vozila na CNC glodalici. Osim kombiniranog stroja za raskrajanje i glodanje ploča, posjedujemo i kompletnu liniju za izvođenje dodatnih bravarskih poslova (kružna pila za željezo, MIG-MAG stroj za zavarivanje, stupna bušilica, brusilice itd., te 10-tak aku različitih ručnih alata za montažu u radionici ili na terenu.

 Obloge furgona CORVITO izrađene su od kvalitetnih materijala, precizno obrađene na suvremenim strojevima, uz minimalne tolerancije zračnosti prilagođene dimenzijama teretnih prostora svih vrsta lakih dostavnih vozila, tako da je uz zajamčenu kvalitetu i završni izgled obloženog furgona na razini kvalitete svih proizvođača dostavnih vozila.

 Kako bismo što kvalitetnije, preciznije i uz minimalne tolerancije zračnosti ploča obložili svaki novi model vozila na tržištu, uspostavili smo izuzetno uspješnu poslovnu suradnju s tvrtkom Topomatika d.o.o., koja nam vrši usluge 3D skeniranja novih modela vozila te priprema CAD/CAM nacrte i materijale za strojnu i CNC obradu.

 S ponosom vam možemo objaviti da smo prvi u Hrvatskoj kompletno obložili novi model VW Crafter-a (model - 2017).    

Tijekom 2019. godine postali smo ovlašteni trgovac za Republiku Hrvatsku tvrtke Francom S.p.A. (Italija) specijaliziranom za proizvodnju opreme za prenamjenu i opremanje vozila u pokretne radionice s kompletnim programom Syncro-System i Syncro-Ultra te dodatnom opremom za učvršćenje tereta u teretnim vozilima.  Navedenom opremom do sada smo uspješno opremili više od 50 vozila.

Pouzadni smo partner po pitanju kvalitete proizvoda i savjetovanja u vezi optimalnog opremanja dostavnih vozila, izuzetno poštujemo dogovorene uvjete i rokove isporuke, a najviše o nama mogu reći naši zadovoljni klijenti.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite još jedan u nizu naših zadovoljnih klijenata.