Pokretne radionice

Vrijeme je novac!

Nemojte ga trošiti uzalud!

Koristite li vaš furgon kao pokretnu radionicu ili kao skladište potrošnog materijala, od neizmjernog značaja na terenu vam je što prije pronaći alat ili dodatni pribor. Da li ste ikada tražili nešto po vozilu? Koliko ste izgubili vremena pri tom? Da li ste to izgubljeno vrijeme naplatili? 
Pretpostavimo da ćete vi ili vaši djelatnici u neorganiziranom vozilu-skladištu alata i pribora izgubiti samo 15 minuta dnevno tražeći određeno svrdlo, kliješta, vijak, obujmicu ili fiting. I tako 260 radnih dana u godini. 
Jednostavnom računicom došli smo do izgubljenih 65 sati godišnje. Da li možete klijentu naplatiti tih 8 izgubljenih dana?
Vjerojatno ne, a ako vaša terenska ekipa naplaćuje radni sat samo 150 kuna, izgubili ste otprilike 10.000 kuna godišnje.
Pretpostavimo da ćete furgon radionicu koristiti minimalno pet godina.
Već nakon dvije do tri godine početni ulog u dobro organizirano i kvalitetno opremljeno vozilo-radionicu će vam se isplatiti.
Zašto navedeni početni ulog ne biste pretvorili u mjesečni obrok kao što ste vjerojatno nabavili i vozilo. Mjesečni obrok iznosit će manje od izgubljenog nenaplaćenog vremena.
O mišljenju vašeg klijenta o vašoj firmi, koji možda bude prisutan kada otvarate vrata furgona-radionice, suvišno je govoriti.

Pogledajte kompletan katalog opreme za furgone